Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
- Uzbirdina garšvielas, uzlej ūdeni un liek šmorēties.
- T + 26,5°C, mitrums 85 procenti, šmorējos savā sulā.
- Kaut kad pirms gada vai diviem Sirmais savā TV raidījumā cepās un šmorējās kaut kur Sardīnijā.
- a uz lielas uguns tāpēc, ka uz mazas- sāks suloties un šmorēties- un VOT TAD GAN PALIKS CIETA.
- Izklapē teļa filejas šķēli ( no filejas būs vismīkstākais, bet var arī no dajebkuras vietas tam teļam to gaļu šķēlītēs sagriezt, ja neiznāk riktīgas šķēles, griež mazākās, nu bet fileja- visideālāk), apviļā miltos viegli un ar garšvielām uz lielas uguns apcep- nu necep baigi ilgi, lai nesāk suloties, jo fiksāk ceps, jo mīkstāks būs, ja sāk šmorēties- tad vāks, tas uz 2 stundām značit.