sautēšana
sautēšana
1.joma: pārtika Produktu vārīšana mazā šķidruma daudzumā (15-30% no sautējamo produktu masas).
2.joma: tehnoloģija Materiāla apstrāde – karsēšana mitrumā.
Stabili vārdu savienojumiPapīrmalkas sautēšana.
- Papīrmalkas sautēšana vārdkoptermins — papīrmalkas iepriekšējā apstrāde ar tvaiku brūnās kokmasas iegūšanai
Avoti: ZTV, ME
Korpusa piemēri
Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
- 3. Mizojiet un mērcējiet produktus tikai īsi pirms vārīšanas, sautēšanas!
- Mērci var pasniegt ar gaļas ēdieniem vai izmantot to gaļas sautēšanai.
- Turklāt šī gaļa ir piemērota arī cepešiem, sautēšanai un kūpināšanai.
- Piemērotas cepšanai uz pannas, krāsnī, arī fritēšanai un sautēšanai.
- Sautēšanai var izmantot " pīli", ko liek cepeškrāsnī. "