Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
- Dažas saimnieces iesaka gaileņu mērces garšas uzlabošanai pievienot tai arī sīki sakapātus, uz pannas sakraukšķinātus kūpināta cauraudzīša " circeņus".
- To var dāsni apbērt ar pannā sakraukšķinātu cauraudzīša gabaliņiem, ar apgrauzdētām ķirbja sēklām, tai var uzrīvētu muskatriekstu, rotāt ar maigu trifeļu eļļas pieskārienu un pasniegt ar viegli apceptu ciabatas maizi, ar karstām siermaizītēm, mazliet apbrūninātu baltmaizīti…
- Pa virsu kārto ielocītas zemnieka karbonādes un sakraukšķināto bekonu.
- Gabalus cenšos nekustināt pārāk daudz, lai viņi eļļā dabūt apvārtīties un sakraukšķināt rīvmaizi.
- man labāk patīk otrais un tā arī vienmēr daru ka tad kad gaļiņa ir sakraukšķināta to atdzesē un tad piejauc zaļumus un biezpienu, melnos piparus.