PiemēriTā tapa gaileņu žuljēns, kura recepte ņemta no Ievas Mājas.
Piemēri
- Tā tapa gaileņu žuljēns, kura recepte ņemta no Ievas Mājas.
- Piemēram, šampinjonu žuljēnu gatavojot, apceptās sēnes var droši apliet ar pienu, nevis trekno krējumu.
- Eļļā apcep ķiplokus un sīpolus, pievieno baravikas, kartupeļus, visu uzvāra un liek žuljēna traukā.
- Pēc tam sakuļ olas baltumu un liek to virsū iepriekš pagatavotajai masai žuljēna traukā.
- Sēņu žuljēnu varam gatavot gan tradicionālos trauciņos, gan podiņos, bet varam par tiem izmantot arī kartupeļus, tomātus vai citus ietilpīgākus dārzeņus.
- Vienreizējas formiņas no folija būs labs palīgs keksu,biskvītu,žuljēna ka arī individuālo porciju pagatavošanā nebaidoties no piedegšanas.
- Kafejnīcas ēdienkartē ir iekļauti šitaki sēņu ēdieni, piemēram, žuljēns ar šitaki, jēra gulaša zupa ar šitaki, Maķīškalna zivs ar šitaki un šitaki karbonāde.