Rudens versija 2025
412 004 šķirkļi
vakame
vakame
Japāņu virtuvē iecienītas uzturā lietojamu jūraszāļu ģints "Undaria"; vakamaļģes.
Avoti: PL
Korpusa piemēri
Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
  • Pasniedz ar rīsu nūdelēm un vakame.
  • Pievieno stipras garšvielas: ingveru ( tas uzkarsē ķermeni), ķiplokus ( stabilizē imūno sistēmu), ēdamās aļģes, piemēram, nori, vakame, kombu ( piemīt organismu attīroša iedarbība, bagātina asinis ar skābekli).
  • Satur papirusa un vakame ekstraktu, keramīdus A2 un Hydra Care Complex .
  • Iemaisi sasmalcinātas nori vai šķīstošās vakame aļģes un atstāj, lai vismaz 10 minūtes ievelkas un uzbriest.