Rudens versija 2025
412 004 šķirkļi
terijaki
terijaki
Ēdienu gatavošanas veids Japānā, kad ēdiens tiek cepts vai grilēts saldā sojas marinādē; Eiropā arī marināde.
Avoti: DĒ-32-24
Korpusa piemēri
Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
  • Lai pagatavotu terijaki marinādi, tev būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
  • Kopumā šis gads ir bijis vairāku lielisku gastroatklājumu pilns, gan dažādu ēstuvju, gan arī personīgās pieredzes ziņā, dažus no maniem eksperimentiem varat palasīt arī žurnālā " Dienas Ēdieni" ( kādā no nākamajiem numuriem būs stāsts par to, kā mājās pagatavot terijaki mērci un ko ar to darīt).
  • Lai pagatavotu vistas spārniņus ar terijaki mērci, vajag diezgan daudz laika.
  • Un uz grila pagatavota terijaki vista ar tīģergarnelēm uz iesmiem.
  • Ar pavasarīgu sīpolloku piedevu jūsu uzmanībai vista terijaki mērcē ar ķīniskuma piesitienu : )