Japāņu virtuves ēdiens: īpaši sagatavota rīsu masa, kam apkārt apliktas zivis, gliemji; tas viss aptīts ar aļģēm (jūraszālēm), pasniedz ar sojas mērci, kam pievienoti mārrutki (vasabi).
Avoti:PL
Korpusa piemēri
Korpusa piemēri
Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
Klasiska izvēle būs taisnie bambusa iesmiņi, ko izmantojam suši ēšanai.
– Es ļoti lēni ēdu un citreiz arī taisu suši.
Mūsdienās Nigiri suši ir nedaudz citādi, bet par suši veidiem nedaudz vēlāk.
Varbūt vēlies pagatavot vienkāršo suši ar avokado un lasi?
un “ Aizliegtajam paņēmienam” labi pazīstamais suši restorāns “ Tokyo City”.