Vasaras versija 2025
410 995 šķirkļi
sakņājs
sakņājs apvidvārds
Avoti: EH
Korpusa piemēri
Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
  • Recepte: Cepta liellopa fileja ar batātes biezeni, sakņāju drupačām un timiāna redukcijas mērci
  • Raimonds Zommers liellopa fileju pasniedza kopā ar batātes biezeni, sakņāju drupačām un timiāna redukcijas mērci.
  • Māra Jāni pārsteidz ar grilētu jaunlopa filejas steiku, kas papildināts ar krējuma sakņājiem, lapu kāpostiem un novārītu buljona mērci.
  • Zommers piedāvā vienkāršu recepti, kā mājās pagatavot restorāna cienīgu ceptu liellopa fileju ar batātes biezeni, sakņāju drupačām un timiāna redukcijas mērci.
  • Šobrīd tiek novākti sakņāji – bietes, kartupeļi, burkāni, sakņu selerijas, pastinaki, pētersīļu saknes, kolrābji – tas viss integrējas restorāna ēdienkartē.