carpaccio
carpaccio vārds svešvalodā; itāļu
Karpačo – itāļu virtuves ēdiens, ļoti plānas liellopu u. c. gaļas šķēles, ko garnē ar salātu lapām, sieru u. tml.
Avoti: PL
Korpusa piemēri
Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
- Karpačo ( itāliski – carpaccio) ir Vidusjūras zemju pavāru atbilde japāņu smalkgriešanas meistariem.
- Kāļus var pasniegt plāni sagrieztās, caurspīdīgās šķēlītēs ar olīveļļas lāsi a la carpaccio, ceptus krāsnī sagrieztus kā frī kartupeļus vai arī pievienojot kartupeļiem biezenī.
- Carpaccio
- Pirms pāris dienām vakariņās uz terases restorānā Sepia baudītais carpaccio bija vienkārši dievīgs!
- Šeit atradīsiet video par carpaccio gatavošanu.