Vasaras versija 2025
410 995 šķirkļi
HACCP
HACCP saīsinājums
Draudu analīze un kritiskie kontroles punkti – pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēma. (angļu "Hazard Analysis and Critical Control Points").
Avoti: i2
Korpusa piemēri
Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
  • Savukārt putnu kautuves renovācija un ISO un HACCP projekta izstrāde turpinās.
  • Šobrīd produkcijas piegāde tiek veikta kā līdz šim, ievērojot augstākos HACCP standartus.
  • Martā " Food Union" ražotnes saņēma Ķīnas pārtikas drošības pārvaldības sistēmas ( " HACCP") sertifikātus.
  • Produkts atbilst kvalitātes kontroles un pārtikas nekaitīguma nodrošināšanas sistēmas prasībām HACCP ( Hazard Analysis and Critical Control Point).
  • Uzņēmumi, kuriem ir piešķirts HACCP sertifikāts, patērētājiem garantē, ka viņu produkts ir ekoloģiski nekaitīgs un atbilst visām Eiropas valstu izvirzītajām prasībām.