Šie piemēri no latviešu valodas tekstu korpusa ir atlasīti automātiski un var būt neprecīzi.
- Mūsdienās kā pārtikas piedevas visvairāk izmantoto glutamīnskābi, guanilskābi un to sāļus ( E620—E629), it īpaši mononātrija glutamātu.
- Visvairāk izmantotie garšas pastiprinātāji ir glutamīnskābe, guanilskābe un to sāļi ( E620—E629), kas stimulē garšas receptorus, pastiprinot garšas sajūtu.
- Ar tādu pašu efektu ir apveltīti arī citi savienojumi - nātrija, kālija un kalcija guanilāti, kuriem visiem tāpat ir savi Eiropas kodi - E627, E628 un E629.
- Bet, ja nav kur nogriezties no vienīgās 9x kapitāli izmahremontetās Valsts Mēroga Starpgalaktiku Maģistrāles E67 ( nejaukt ar E629.. ) , tad tas ir jau drusku cits jautājums.